Πίσω
ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΚΟΛΛΙΑΣ ΕΠΕ

ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΚΟΛΛΙΑΣ ΕΠΕ

Η εταιρία ΚΟΛΛΙΑΣ ΕΠΕ μελετά, σχεδιάζει και κατασκευάζει όλο τον μηχανολογικό εξοπλισμό που απαιτείται για την παραγωγή προϊόντων υψηλών προδιαγραφών, επενδύοντας σε υλικοτεχνικές υποδομές (υπερσύγχρονα CNC κέντρα κατεργασίας, προγράμματα CAD/ CAM/CAE) και στην μακροχρόνια εμπειρία των στελεχών της. 

Η μελέτη, ο πρωτοποριακός σχεδιασμός, η καινοτόμος διάθεση  με πάνω από 20 πατενταρισμένες ευρεσιτεχνίες και η λειτουργικότητα των κατασκευών, συνθέτουν την παραγωγή εξαρτημάτων υψηλών προδιαγραφών και ασφάλειας και αποτελούν σημείο αναφοράς στην εξ΄ ολοκλήρου κάθετη βιομηχανία παραγωγής βιομηχανικών ρολών.

Η εταιρία διευρύνει συνεχώς την ήδη πολύ μεγάλη γκάμα των προϊόντων της και προετοιμάζεται για νέες προτάσεις στο σχεδιασμό και την κατασκευή επαναστατικών, για τα διεθνή δεδομένα, projects.


ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ

Έχοντας ως αρχή ότι το καλό μπορεί και πρέπει να γίνει καλύτερο και ως παραδοχή ότι η γνώση αποτελεί τη δύναμη, η εταιρία ΚΟΛΛΙΑΣ ΕΠΕ κατέχει ηγετική θέση στην αγορά των βιομηχανικών ρολών και αποτελεί την πρώτη επιλογή όσων απαιτούν ποιότητα, αισθητική, ασφάλεια, και καινοτομία.

Η ικανοποίηση των πελατών μας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, η παραγωγή προϊόντων υψηλής τεχνολογίας και η πολυετής εμπειρία του προσωπικού αποτελεί το εχέγγυο για μία διαρκώς αναπτυσσόμενη πορεία.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Η εταιρία ΚΟΛΛΙΑΣ μελετά, σχεδιάζει και κατασκευάζει όλο το μηχανολογικό εξοπλισμό.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Η εταιρία μας έχει αναπτύξει και υιοθετήσει δική της φιλοσοφία ως αναφορά την ανάπτυξη και εξέλιξη συστημάτων.

Υπερσύγχρονα CNC

Έχουμε αναπτύξει κάθετη και ανεξάρτητη βιομηχανική σχεδίαση, υπερσύγχρονο τμήμα κατεργασιών με CNC εργαλειομηχανές και εργαστήριο δοκιμών για τα προϊόντα. Όλα αυτά στεγάζονται σε ένα χώρο μαζί με τα τμήματα παραγωγής και αποθήκευσης συνολικού εμβαδού 4.500τ.μ.

Προγράμματα CAD / CAM/ CAE.

Δυναμική σχεδίαση και διαχείριση με ταχύτητα & ακρίβεια.

Εμπειρία & γνώση.

Η εμπειρία και η γνώση σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες άψογης εξυπηρέτησης που διαθέτουμε, εξασφαλίζουν στο μέγιστο δυνατό βαθμό την ικανοποίησή των πελατών μας.

Ανθρώπινο Δυναμικό.

Το Ανθρώπινο Δυναμικό αποτελεί το σημαντικότερο κεφάλαιο της εταιρίας και το πιο ισχυρό ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!