ΚΑΡΙΕΡΕΣ

Πίσω

CAREERS

Η εταιρία μας βρίσκεται πάνω από 25 χρόνια στον τομέα παραγωγής βιομηχανικών πορτών και συστημάτων φορτοεκφόρτωσης. Αυτά τα 25 χρόνια διαρκούς ανάπτυξης και εξέλιξης, οφείλονται στην δέσμευση και την φιλοδοξία του ανθρώπινου δυναμικού της.
Ένα από τα χαρακτηριστικά της Κόλλιας Ε.Π.Ε. είναι η  άμεση και άριστη επικοινωνία μεταξύ συναδέλφων, η οποία έχει σαν αποτέλεσμα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση πελατών.
Η γνώμη οποιουδήποτε στελέχους έχει αξία για εμάς, καθώς οι καινοτομίες και η πρόοδος μπορούν να προκύψουν από οποιοδήποτε σκέλος της εταιρίας.

 
Επαγγέλματα
Μηχανολόγοι Μηχανικοί
Μηχανικοί παραγωγής και διοίκησης
Μηχανικοί Πωλήσεων
Πωλητές
Λογιστές
Εγκαταστάτες
Συναρμολογητές
Οδηγοί
Βαφείς
Συγκολλητές
Χειριστές μηχανημάτων CNC
Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί
Ηλεκτρονικοί
Ηλεκτροτεχνίτες

 
Ανοιχτές Θέσεις Εργασίας
Θέση μηχανολόγων μηχανικών:

Η εταιρία ΚΟΛΛΙΑΣ Ε.Π.Ε. είναι μια από τις πιο ολοκληρωμένες εταιρίες παραγωγής βιομηχανικών προϊόντων η οποία δραστηριοποιείται τόσο στην εγχώρια όσο και στην παγκόσμια αγορά. Κατέχει ηγετική θέση και επιτυχημένη πορεία στην πώληση βιομηχανικών ρολών και συστημάτων φορτοεκφόρτωσης. Η εταιρία διαθέτει ένα άρτια εκπαιδευμένο και καταρτισμένο προσωπικό με ισχυρά κίνητρα εξέλιξης. Επίσης, προσφέρει ένα αποδοτικό περιβάλλον εργασίας ενώ παράλληλα διατηρεί την ατμόσφαιρα μιας οικογενειακής επιχείρησης με επίκεντρο τον εργαζόμενο.
 
Η εταιρία ενδιαφέρεται να στελεχώσει το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης με έναν δυναμικό μηχανολόγο μηχανικό ο οποίος θα μπορεί να αναλάβει ηγετικό ρόλο στην ανάπτυξη και βελτιστοποίηση του προϊόντος καθώς επίσης στην επιβλέψει της εργασιακής απόδοσης άλλων μηχανικών της εταιρίας.
 
Ο επιτυχής υποψήφιος θα διαθέτει αρκετά χρόνια εμπειρίας στον τομέα του και θα παρέχει καθοδήγηση και εποπτεία σε διάφορες ομάδες για την βέλτιστη παραγωγή των προϊόντων. Επίσης, θα είναι υπεύθυνος για την μελέτη, τον σχεδιασμό και την ανάλυση των σχετικών με την εταιρία προϊόντων. Αυτός ο ρόλος είναι κομμάτι μιας προηγμένης ομάδας που στοχεύει σε στρατηγικούς σχεδιασμούς και concepts που απαιτούνται από την εταιρία.
 
Βασικά καθήκοντα και αρμοδιότητες ρόλου
 
 

 • Έρευνα, μελέτη και σχεδιασμός μεγάλης ακρίβειας εξαρτημάτων και προϊόντων
 • Εκτέλεση στατικών μελετών χρησιμοποιώντας Solidworks
 • Χρήση CAD προγραμμάτων για την δημιουργία και τροποποίηση μηχανολογικών εξαρτημάτων
 • Έλεγχος σχεδίων και πιστοποίηση ότι πληρούν τις μηχανολογικές απαιτήσεις
 • Σύνταξη και συντήρηση τεχνικών φακέλων
 • Καθορισμός στόχων και υλοποίηση χρονικών ορίων
 
Προσόντα Μηχανολόγου Μηχανικού:
 
 • Πτυχίο μηχανολόγου μηχανικού η αντίστοιχου τομέα μηχανικής (ΑΕΙ, ΤΕΙ)
 • Αρκετά χρόνια σχετικής εμπειρίας
 • Γνώση μεθοδικού σχεδιασμού
 • Εμπειρία και μεγάλο βαθμό άνεσης στην δημιουργία νέων προϊόντων    
 • Άριστη χρήση σχεδιαστικών προγραμμάτων Solidworks (CAD, CAE, sheet metal, weldment), AutoCAD
 • Καλή αντίληψη μηχανολογικών κατασκευών και άνεση στην διεκπεραίωση μηχανολογικών μελετών
 • Εξωστρεφής προσωπικότητα που να μπορεί να διαχειρίζεται πολλαπλές εργασίες με μικρή επίβλεψη
 
Προτιμώμενα:
 
 • Εμπειρία στον κατασκευαστικό τομέα
 • Γνώση Αγγλικών
  
 
Πληροφορίες για τους ενδιαφερόμενους
Η αίτηση πρέπει να είναι περιγραφική και προσωπική, συμπεριλαμβάνοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες γίνεται, καθώς αυτή θα είναι η πρώτη εντύπωση που θα μας δημιουργήσετε.
Η αίτηση θα πρέπει να περιλαμβάνει:
 
* Βιογραφικό σημείωμα: Εκσυγχρονισμένο, με όλες τις δεξιότητες του υποψηφίου.
* Προσωπικό σημείωμα: Εξηγώντας γιατί πιστεύετε πως είστε κατάλληλος για την εταιρία μας, που μπορείτε να φανείτε χρήσιμος κ.ο.κ.
 
Εάν η αίτηση σας μας ενδιαφέρει, θα σας καλέσουμε για συνέντευξη στις εγκαταστάσεις μας, στο 3ο χλμ. Εθνικής Οδού Κατερίνης-Θεσσαλονίκης, όπου και θα συζητήσουμε για το βιογραφικό σας και γιατί πιστεύετε πως θα είστε καλή προσθήκη στο ανθρώπινο δυναμικό μας.
Εν συνεχεία, δεδομένου πως περάσατε από το πρώτο στάδιο, θα κληθείτε για δεύτερη φορά στις εγκαταστάσεις μας, όπου θα μπορέσουμε να συζητήσουμε σε βάθος για την θέση σας, και να λύσουμε οποιεσδήποτε απορίες (έναρξη εργασίας, μισθός, κ.ο.κ.)

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!