ΚΑΡΙΕΡΕΣ

Πίσω

CAREERS

Η εταιρία μας βρίσκεται πάνω από 25 χρόνια στον τομέα παραγωγής βιομηχανικών πορτών και συστημάτων φορτοεκφόρτωσης. Αυτά τα 25 χρόνια διαρκούς ανάπτυξης και εξέλιξης, οφείλονται στην δέσμευση και την φιλοδοξία του ανθρώπινου δυναμικού της.
Ένα από τα χαρακτηριστικά της Κόλλιας Ε.Π.Ε. είναι η  άμεση και άριστη επικοινωνία μεταξύ συναδέλφων, η οποία έχει σαν αποτέλεσμα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση πελατών.
Η γνώμη οποιουδήποτε στελέχους έχει αξία για εμάς, καθώς οι καινοτομίες και η πρόοδος μπορούν να προκύψουν από οποιοδήποτε σκέλος της εταιρίας.

 
Επαγγέλματα
Μηχανολόγοι Μηχανικοί
Μηχανικοί παραγωγής και διοίκησης
Μηχανικοί Πωλήσεων
Πωλητές
Λογιστές
Εγκαταστάτες
Συναρμολογητές
Οδηγοί
Βαφείς
Συγκολλητές
Χειριστές μηχανημάτων CNC
Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί
Ηλεκτρονικοί
Ηλεκτροτεχνίτες
 
 
Πληροφορίες για τους ενδιαφερόμενους
Η αίτηση πρέπει να είναι περιγραφική και προσωπική, συμπεριλαμβάνοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες γίνεται, καθώς αυτή θα είναι η πρώτη εντύπωση που θα μας δημιουργήσετε.
Η αίτηση θα πρέπει να περιλαμβάνει:
 
* Βιογραφικό σημείωμα: Εκσυγχρονισμένο, με όλες τις δεξιότητες του υποψηφίου.
* Προσωπικό σημείωμα: Εξηγώντας γιατί πιστεύετε πως είστε κατάλληλος για την εταιρία μας, που μπορείτε να φανείτε χρήσιμος κ.ο.κ.
 
Εάν η αίτηση σας μας ενδιαφέρει, θα σας καλέσουμε για συνέντευξη στις εγκαταστάσεις μας, στο 3ο χλμ. Εθνικής Οδού Κατερίνης-Θεσσαλονίκης, όπου και θα συζητήσουμε για το βιογραφικό σας και γιατί πιστεύετε πως θα είστε καλή προσθήκη στο ανθρώπινο δυναμικό μας.
Εν συνεχεία, δεδομένου πως περάσατε από το πρώτο στάδιο, θα κληθείτε για δεύτερη φορά στις εγκαταστάσεις μας, όπου θα μπορέσουμε να συζητήσουμε σε βάθος για την θέση σας, και να λύσουμε οποιεσδήποτε απορίες (έναρξη εργασίας, μισθός, κ.ο.κ.)

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!